Make Appointment +6011-2361 0361, +6010-667 2680
      
|
Bahasa: EN | BM |

About Us

WHO WE ARE

Semuanya bermula pada tahun 2019 disebabkan oleh pelbagai imbasan ultrasound yang disalahtafsirkan yang telah menimbulkan kebimbangan ahli pengasas. Ini akhirnya membawa kepada perbincangan untuk membentuk sebuah syarikat pakar sonografi yang terlatih, yang memegang PgDmu (ASIA) dan Diploma Lanjutan dalam Ultrasonografi Perubatan (ADMU), untuk melakukan imbasan yang berkualiti. Ditubuhkan pada 2022, Sonocare hari ini terdiri daripada ahli sonografer klinikal profesional yang terlatih dan bertauliah, yang mampu memberikan perkhidmatan ultrasound yang berkualiti seperti imbasan kehamilan dan imbasan perut. Dengan matlamat untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan ultrasound yang ditawarkan di negara ini, Sonocare akan mencapai matlamat ini melalui pelbagai kerjasama dengan klinik dan pusat ultrasound yang kompeten.
Mengapa Memilih Kami
Ahli Sonograf Profesional

> Pakar sonograf terlatih dan bertauliah dengan latar belakang doktor perubatan.
> Pensijilan sonographers kami diakreditasi oleh MQA, ADMU dan ASUM (Australasian Society for Ultrasound in Medicine) dan secara konsisten boleh melakukan imbasan berkualiti tinggi dan tepat. Mereka bertaraf antarabangsa.
> Pakar sonograf kami bekerjasama rapat dengan semua doktor dan pakar dalam bidang perubatan untuk memastikan kualiti tertinggi pendekatan pelbagai disiplin untuk isu kesihatan anda.
> Rujukan kepada doktor adalah pantas kerana laporan kami amat diiktiraf di seluruh bidang perubatan.
Sentiasa harga terbaik

> Kami mempunyai pakej kesihatan yang komprehensif dengan promosi tetap.
> Harga mampu milik dengan selesa.
> Sentiasa harga terbaik untuk kualiti yang cemerlang.
> Kami memberikan harga terbaik di pasaran dengan kualiti yang tidak berkompromi
Pusat sehenti

> Kami bukan sahaja mengimbas, kami juga menyelesaikan masalah anda.
> Kami mempunyai rangkaian luas perkhidmatan perubatan dan penyedia penjagaan kesihatan profesional termasuk pakar, doktor dan pakar perubatan tradisional Cina.
> Kesedaran, pencegahan pengesanan awal dan rawatan lengkap: Kami boleh mencari isu berkaitan perubatan anda dan membantu anda menjadi lebih sihat.
Kebolehcapaian

> Kami berada di mana-mana
> Kami mempunyai rangkaian yang luas dan kerjasama dengan hospital, pusat perubatan dan klinik rantaian, GP untuk menyediakan semua jenis pilihan rawatan untuk anda.
> Kami berada di depan pintu.
Kelayakan
Pendidikan, sambungan dan sokongan untuk membimbing pembangunan profesional dan perjalanan kerjaya anda; pendekatan pelbagai disiplin untuk ultrasound dan penjagaan pesakit.
Rakan Kongsi / Gabungan